Bizony már nagyon ügyes vagyok. Úgy főzök indiait, mintha csak itt születtem volna. Mi a neve ennek a fűszernek? Gara... Grah... Graaa.... Á, mindegy, tegyük bele! :)
Csili?! Hogyne, tegyünk bele azt is! Mindjárt összedarabolom.
Végeredmény: nagyon finom étel, plusz három órányi kínkeserves szenvedés, mivel a csili olyan irritációt okozott a kezemen, hogy majdnem sírtam, annyira fájt (pedig én aztán bátor lány vagyok, tudja ezt mindenki). 3 órán keresztül olyan volt, mintha folyamatosan tűzben tartanám a kezem. Az első fél órában jeges vízben tartottam, hátha elhal annyira, hogy ne érezzek semmit. Szenvedésem további szakaszában mindenféle csoda-krémekkel kentem be a kezem és feltartottam a ventilátorhoz, hogy legalább az hűtse. Szerencsére túléltem, pár óra múlva már zsibogott.
Tanulság: puszta kézzel csilit nem darabolunk! Indiai ételt meg lehet tőlem kérni, ha hazamentem. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése